Waarom SANIMED

SANIMED Veterinary Nutrition combineert wetenschappelijke kennis over de effectiviteit van preventieve voeding en dieettherapie met een langdurige ervaring op het gebied van het produceren van hoogwaardige honden- en kattenvoeding.

SANIMED Preventive producten zijn afgestemd op de levensfase van hond en kat en zijn uitermate geschikt voor alle rassen. SANIMED Curative is ontwikkeld op basis van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen met bewezen effectiviteit en afgestemd op de specifieke karakteristieken van diverse aandoeningen. SANIMED droog- en natvoer zijn volledig uitwisselbaar en daardoor perfect te combineren.

De honden- en kattenvoeding van SANIMED Veterinary Nutrition is bovendien zeer smakelijk en laat uw huisdier genieten. Uw dierenarts vertrouwt op SANIMED.

Klik hier als u meer informatie wilt over de voeding voor hond of kat.

Mocht u vragen hebben over SANIMED voeding voor uw hond of kat, neemt u gerust contact met ons op.

 *

SANIMED wordt met zorg en in eigen beheer geproduceerd bij Vobra Special Petfoods in Veghel (Noord-Brabant).   SANIMED bevat uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.   De SANIMED-lijn is ontwikkeld door Professor Dr. Ir. Anton Beynen en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.