Verkrijgbaar in 100 gram (pouch), 1,5 kg en 4,5 kg

SANIMED Weight Reduction kat

SANIMED Weight Reduction is een volledig dieetvoeder voor volwassen katten ter vermindering van overgewicht en herhaalde struvietsteenvorming, voor de regulering van de glucosevoorziening (bij diabetes mellitus), voor de regulering van het vetmetabolisme bij hyperlipidemie en ter compensatie van een slechte spijsvertering bij exocriene pancreasinsufficiëntie.

Wanneer uw kat overgewicht heeft of gevoelig is voor de ontwikkeling hiervan, kan een geschikt dieet ervoor zorgen dat uw kat op zijn ideale gewicht komt en/of blijft. Daarnaast ondersteunt SANIMED Weight Reduction uw kat ook bij blaasgruis, gewrichtsproblemen, suikerziekte.

SANIMED Weight Reduction

  • vermindert het overgewicht door de combinatie van een laag vetgehalte en een hoog gehalte aan ruwe celstof
  • zorgt voor het behoud van spiermassa dankzij het extra eiwit
  • helpt bij de afbraak van vetten dankzij L-carnitine

SANIMED Weight Reduction is beschikbaar als volledig droogvoeder en als volledig natvoer in pouch die u kunt geven tot het ideale lichaamsgewicht is bereikt. Beide voeders hebben dezelfde effectieve samenstelling en zijn volledig uitwisselbaar. Hierna kunt u desgewenst terugkeren naar de SANIMED Gezondheidsvoeding. 

Klik hier voor de dichtstbijzijnde dierenarts waar u terecht kunt voor uw SANIMED producten.

Voor gewichtverlies Controleren bloedsuikerspiegel  

Suikerziekte

SANIMED Weight Reduction bevat, naast een hoog eiwitgehalte en laag koolhydraatgehalte veel ruwe celstof. Hierdoor wordt de glucosevoorziening gereguleerd (diabetes mellitus). Het is daarom belangrijk dat de dagelijkse insulinedoses aangepast wordt bij gebruik van dit product. SANIMED Weight Reduction bevat 21,4% aan zetmeel en 2% aan suiker. 

Voedingsschema

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de te verstrekken hoeveelheid. Voedingsschema’s zijn gebaseerd op gemiddelden. Let daarom steeds op de conditie van uw kat en pas hier de hoeveelheid voeding op aan.

Klik hier voor een vergroting van onderstaande voedingsschema's. Print het schema vervolgens, zodat u dit altijd bij de hand heeft.

Voedingsschema SANIMED Weight Reduction droogvoer

voedingsschema SANIMED Weight Reduction kat

Gecombineerd voedingsschema SANIMED Weight Reduction droogvoer en pouches

Samenstelling droogvoer

gerst, dierlijk eiwitextract, cellulose, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, aardappelzetmeel, rijst, gedroogde luzerne, gedroogde johannesbrood, erwten, gehydrolyseerd collageeneiwit, dierlijk vet (gevogelte, rund), gist, gehydrolyseerde kippenlever, visolie, mineralen, gedehydreerd hemoglobine

Samenstelling natvoer

kippenmagen, kippenlevers, aardappel, varkenslongen, rijst, cellulose, mineralen, visolie, gerst, gelatine hydrolysaat, gist

Meer informatie:
Samenstelling SANIMED Weight Reduction Kat
Analyse SANIMED Weight Reduction Kat