Verkrijgbaar in 100 gram (pouch), 1,5 kg en 4,5 kg

SANIMED Skin/Sensitive kat

SANIMED Skin/Sensitive is een volledig dieetvoeder voor katten ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingstoffen en ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatig haaruitval. De effectieve componenten van dit voeder zijn eicosapentaeenzuur, γ-linoleenzuur, gehydrolyseerde dierlijke eiwitbronnen en rijst als koolhydraatbron. SANIMED Skin/Sensitive was voorheen verkrijgbaar onder de productnaam SANIMED Atopy/Sensitive.

Omgevingsallergie (atopie) en vlooienallergie zijn de meest voorkomende huidaandoeningen bij katten. Ook voedselallergie/-overgevoeligheid, infecties en hormonale aandoeningen kunnen huidproblemen veroorzaken.

SANIMED Skin/Sensitive

  • vermindert voedselintoleranties en bevat gehydrolyseerde eiwitten
  • voor het natvoer betreft dit een intact zalmeiwit 
  • stimuleert een gezonde huid en vacht bij intolerantieverschijnselen
  • samengesteld voor het verminderen van voedselintoleranties en ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoeningen
  • voor gevoelige darmen

Klik hier voor de dichtstbijzijnde dierenarts waar u terecht kunt voor uw SANIMED producten.

Helpt symptomen huidaandoeningen te verzachten             Bevat gehydrolyseerde eiwitten   Bevat borage olie  

Gehydrolyseerde eiwitten

Gehydrolyseerde eiwitten zijn in kleine fragmentjes geknipte eiwitten. Door het knippen van eiwitten verliezen deze hun allergene eigenschappen en worden dus niet herkend door het immuunsysteem van de kat. SANIMED Skin/Sensitive droogvoer bevat als dierlijke eiwitbron uitsluitend gehydrolyseerde eiwitten.

Voedingsschema

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de te verstrekken hoeveelheid. Voedingsschema’s zijn gebaseerd op gemiddelden. Let daarom steeds op de conditie van uw kat en pas hier de hoeveelheid voeding op aan.

Klik hier voor een vergroting van onderstaand voedingsschema's. Print het schema vervolgens, zodat u dit altijd bij de hand heeft.

Voedingschema SANIMED Skin/Sensitive droogvoer

Voedingsschema SANIMED Atopy/Sensitive

Gecombineerd voedingschema SANIMED Skin/Sensitive droogvoer en pouches

Gecombineerd voedingsschema SANIMED Atopy/Sensitive

Samenstelling droogvoer

rijst (37%), gehydrolyseerde vis (17%), aardappeleiwit, dierlijk vet (gevogelte), aardappelzetmeel, gedroogde bietenpulp, visolie, mineralen, cellulose, gehydrolyseerde kippenlever (1,5%), borageolie, lijnzaadolie

Samenstelling natvoer

zalm, aardappel, rijst, mineralen, visolie, bietenpulp, borage olie

Meer informatie: 

Analyse SANIMED Skin/Sensitive