Verkrijgbaar in 175 gram (treats), 400 gram (worst), 3 kg en 12,5 kg

SANIMED Skin/Sensitive

SANIMED Skin/Sensitive is een volledig dieetvoeder voor honden vanaf 14 weken ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingstoffen en ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatig haaruitval. De effectieve componenten van dit voeder zijn eicosapentaeenzuur, γ-linoleenzuur, gehydrolyseerde eiwitbronnen en rijst als koolhydraatbron. 

Omgevingsallergie (atopie) en vlooienallergie zijn de meest voorkomende huidaandoeningen bij honden. Ook voedselovergevoeligheid, infecties en hormonale aandoeningen kunnen huidproblemen veroorzaken. Probeer ook de SANIMED Skin/Sensitive Functional Treats, de smaakvolle en verantwoorde beloning voor uw hond!

SANIMED Skin/Sensitive

  • draagt bij aan een gezonde huid en een gezond spijsverteringssyteem
  • stimuleert een gezonde huid en vacht bij intolerantieverschijnselen
  • vermindert voedselintoleranties en bevat gehydrolyseerde dierlijke eiwitten
  • SANIMED Skin/Sensitive droog- en natvoer zijn volledig uitwisselbaar en bovendien uitstekend te combineren, zie ook onderstaande voedingsschema's voor meer informatie
Helpt symptomen huidaandoeningen te verzachten Voor gezonde darmen Bevat gehydrolyseerde eiwitten Bevat borage olie            

 

 

Gehydrolyseerde dierlijke eiwitten

Gehydrolyseerde eiwitten zijn in kleine fragmentjes geknipte eiwitten. Door het knippen van eiwitten verliezen deze hun allergene eigenschappen en worden deze dus niet herkend door het immuunsysteem van de hond. SANIMED Skin/Sensitive droogvoer bevat als dierlijke eiwitbron uitsluitend gehydrolyseerde eiwitten.

Smaakvolle en verantwoorde beloning voor uw hond
Naast het gebruikelijke droogvoer en natvoer is SANIMED Skin/Sensitive ook beschikbaar als Functional Treats. Hiermee geeft u uw hond een verantwoorde snack. SANIMED Skin/Sensitive Functional Treats zijn op basis van hydrolyseerde eiwitten en hebben een vergelijkbare samenstelling als SANIMED Skin/Sensitive droogvoer. De treats bevatten een zeer hoge hoeveelheid omega-3 vetzuren en zijn geschikt voor honden met een voedselallergie of -overgevoeligheid. SANIMED Skin/Sensitive Functional Treats zijn al geschikt vanaf een leeftijd van 14 weken.

Verpakking SANIMED Atopy/SensitiveSANIMED Skin/Sensitive is verkrijgbaar in verpakkingen van 175 gram (treats) 400 gram (worst), 3 kg en 12,5 kg. Klik hiervoor de dichtstbijzijnde dierenarts waar u terecht kunt voor uw SANIMED producten.

Voedingsschema

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de te verstrekken hoeveelheid. Voedingsschema’s zijn gebaseerd op gemiddelden. Let daarom steeds op de conditie van uw hond en pas hier de hoeveelheid voeding op aan.

Voedingsschema SANIMED Skin/Sensitive droogvoer:

Voedingsschema SANIMED Atopy Sensitive

Voedingsschema SANIMED Skin/Sensitive worst:

Voedingsschema SANIMED Atopy/Sensitive worst

Voedingsschema SANIMED Skin/Sensitive Functional Treats:

Voedingsschema SANIMED Atopy/Sensitive Functional Treats

Samenstelling

Droogvoer

rijst (54%), gehydrolyseerde vis (12%), aardappeleiwit, dierlijk vet (gevogelte), visolie, gedroogde bietenpulp, mineralen, soja-eiwitconcentraat, gehydrolyseerde kippenlever, borageolie, lijnzaadolie

Natvoer

rijst (11,5%), gehydrolyseerde vis (11%), dierlijk vet, visolie, cellulose, gehydrolyseerde kippenlever, mineralen, borageolie

 

Meer informatie:

Analyse SANIMED Skin/Sensitive