Verkrijgbaar in 1,5 kg en 4,5 kg

SANIMED Kitten

SANIMED Kitten is een volledig diervoeder voor kittens.

Tijdens de kittenfase is de groei en aanmaak van nieuwe weefsels het grootst. Voeding speelt in deze fase een grote rol bij de groei en ontwikkeling van uw kat. SANIMED Kitten is geschikt voor katten van 4 weken tot 12 maanden. SANIMED Kitten geeft uw kitten datgene wat hij nodig heeft voor een optimale groei.

SANIMED Kitten

  • gezonde skeletopbouw door aangepaste gehalten aan calcium, fosfor en vitamine D
  • gemakkelijk verteerbaar
  • ondersteunt een gezond milieu in de blaas dankzij de lage urine pH en lage concentraties van struvietvormende componenten
  • afgestemd op behoefte van drachtige en zogende moederpoes
  • hoog gehalte aan omega 3 bevordert de conditie van huid en vacht en verhoogt weerstand van uw kitten

Klik hier voor de dichtstbijzijnde dierenarts waar u terecht kunt voor uw SANIMED producten.

Urinewegaandoeningen

Ook bij kittens kan de vorming van blaasgruis/blaasstenen voorkomen. SANIMED Kitten ondersteunt een goed milieu in de blaas dankzij een lage zuurgraad (pH) van de urine en lage concentraties van struvietvormende compnonenten, zoals magnesium, ammonium en fosfaat.

Voedingsschema

De basis voor een lang een gezond kattenleven wordt in de jeugd gelegd. De lichaamsconditie van de kat gedurende de verschillende levensfasen bepaalt in grote mate de levensverwachting. Een ideale lichaamsconditie verlaagt het risico op ziekten. De conditie hangt af van de voeropname en de mate van beweging. Met het voedingsschema kunt u de hoeveelheid voeding voor uw kitten bepalen.

Voedingsschema SANIMED Kitten

Klik hier voor een vergroting van bovenstaand voedingsschema.

Samenstelling

rijst, gedehydreerd gevogelte, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïs, gerst, maïsgluten, dierlijk eiwitextract, gedehydreerde vis, gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, visolie, heeleipoeder, lijnzaadolie, gist, mineralen, cellulose, gedehydreerd hemoglobine

Meer informatie:
Analyse SANIMED Kitten