Verkrijgbaar in 1,5 kg, 3 kg en 12,5 kg

SANIMED Intestinal

SANIMED Intestinal is een volledig dieetvoeder voor honden vanaf 14 weken ter compensatie van een slechte spijsvertering, ter vermindering van intestinale absorptiestoornissen bij exocriene pancreasinsufficiëntie, en ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen.

Ter compensatie van een slechte spijsvertering, ter vermindering van acute intestinal absorptiestoornissen en ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen.

SANIMED Intestinal bevat insect als enige dierlijke eiwitbron. Dankzij het verlaagde vetgehalte (8,5%) is het product nu ook te gebruiken voor pancreatitis patiënten. Door de verandering van de dierlijke eitwitbron heeft de nieuwe brok een iets lichtere kleur gekregen. De grootte van het brokje is minimaal gewijzigd en de verpakkingen met insect zijn te herkennen door een speciale sticker op de verpakking. 

SANIMED Intestinal

  • bij acute diarree of tijdens de daarop volgende herstelperiode
  • helpt voedselintoleranties verminderen dankzij insect als enige intacte eiwitbron
  • bevordert de opname van voedingsstoffen dankzij hoog verteerbare eiwitten en koolhydraten en een matig vetgehalte
  • biedt ondersteuning aan het immuunsysteem
  • helpt de ontstekingsreactie verminderen
  • helpt het elektrolyten verlies bij dunne ontlasting compenseren
  • geschikt voor honden vanaf 14 weken

Klik hier voor de dichtstbijzijnde dierenarts waar u terecht kunt voor uw SANIMED producten. 

Intestinal health   Bevat zalmolie                       

Voedingsschema

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de te verstrekken hoeveelheid. Voedingsschema’s zijn gebaseerd op gemiddelden. Let daarom steeds op de conditie van uw hond en pas hier de hoeveelheid voeding op aan.

 

Samenstelling

rijst, erwteneiwit isolaat, gedehydreerd insect (13%), aardappelzetmeel, mineralen, dierlijk vet (gevogelte), visolie, gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, gistextract (bron van bètaglucanen 0,08%)

Meer informatie:
Analyse SANIMED Intestinal